M I N Ä

SALLA JUURAKKO


Olen 30-vuotias äiti pääkaupunkiseudulta, perheeseen kuuluu aviomies Andreas, pojat Oliver (2012), Niilo (2018) ja Aatos (2020) sekä kaksi sekarotuista koiraa.

 Arjessa olen touhottaja, haluan tehdä kaikkea sata lasissa, mutta pitää kaikki organisoituna ja loogisena. Annan projekteille kaikkeni, haluan näyttää oman luovuuteni. Kotona haluan pitää kovasti kiinni siisteydestä ja rauhallisesta sisustuksesta. Se tarkoittaa siis sitä, että joskus kun oma fiilis ja sisustus ei kohtaa, sitä muutetaan. Oli kello sitten mitä vain. Elän tunteet edellä ja pohdin pieniäkin tapahtumia pitkään. Yritän löytää omalle tunneherkkyydelle kultaista keskitietä, ja näitä pohdintoja löytyy lisää blogista.

Blogissa käsittelen, meidän perheen arkea, tuon vaikeitakin aiheita esille, rikon tabuja ja annan ennen kaikkea vertaistukea muille. Annan myös muille vanhemmille voimaa etsiä sitä omaa juttua, kaiken ei aina tarvitse pyöriä lasten ympärillä. Myös vanhempi saa panostaa omaan koulutukseen, harrastukseen tai uraansa.

Lapsiperhearjen keskellä haluan luoda omaa tietäni, etsiä itselle luontaista väylää luoda uraa. Se onkin osa syy miksi haluan luoda seuraajilleni sekä muille erilaisia tapahtumia. 

Blogista "Kuka minä olen?" löydät paljon hauskoja faktoja minusta.